Handla inte av HÖTOGRSÄCKLEN/försäljarna!!!

Igår då jag va på jobbet fick jag höra att en av mina favoritarbetskollegor som är världens snällaste nallebjörn va på HÖTORGET med sin tjej häromdagen/veckan och blev jättedåligt behandlad av säljarna där.

Han träffade sin tjej i Thailand, blev kär å nu är hon här å hälsar på. Han är typ 2 meter lång å stor å hon är liten å jättekort som de flesta asiater men ÖVER 30 han är strax över 40, så åldern skall inte ha någon betydelse.

Han gick förbi "stånden" å då började killarna skrika efter honom:    Kan du inte få en svensk tjej så du importerar en thai, mm ja ni förstår vart det ledde, dessa APOR som stod den dagen där i stånden på HÖTORGET som jag aldrig haft problem med innan är jag nu så förbannad på så att det finns inte ord kommer ALDRIG i mitt liv handla DÄR nån mer gång!

Det blev bara värre å värre för de andra "hängde på" å skrek samma saker....    HUR FAAAN kan man göra så?    Dom knullar väl blonda tjejer oxå eller? Får inte dom arabbrudar för att dom har så lå¨g IQ då eller för att dom är håriga som djur?


Idag när jag satt på T-banan hem satt en svensk kvinna i 40 årsåldern i samma vagn som mig, hon hade en URGULLIG son som va blond å blåögd på ca 1,5 år... Hon ¨å jag talades vid diskuterade allt mellan himmel å jord å jag sa att bara för att jag är kvinna i 30 års åldern å skall gifta mig så FÖRVÄNTAS jag skaffa barn. Hon sa att hon va 43 då hon blev mor sa att det va helt otroligt att hon fick då världen är överbefoolkad som den är redan =  BRA POÄNG där!
Då vi samtalar sitter en utländsk tjej typ 35 i samma vagn som oss å hon FRÄSER från ingenstans:   OM VÄRLDEN ÄR SÅ ÖVERBEFOLKAD VARFÖR ADOPTERADE DU INTE DÅ ISTÄLLET FÖR DET SYNS JU PÅ DIG ATT DU HAR RÅD, DU ÄR JU SVENSK!


Fattar ni som läser detta hur FÖRBANNAD jag blev då! 

Kvinnan frågade hur hon tänkte hur hon visste vad hon hade för förutsättningar å framför allt inkomst, dessutom vad hon hade för rätt att uttala sig...

Utländska tjejen sa att det va fritt att ha åsikter å säga vad man ville å att vi SVENSKAR får alla fina jobb å inte ens en utlänning fick ett städjobb utan utbildning...

ALLTSÅ^hur fan är bruden funtad hon snackade om diskriminering så jag blev förbannad å sa:    DU SKALL HA KLART FÖR DIG EN SAK, DISKRIMINERING GÄLLER MIG SOM SVENSK OXÅ DÅ JAG KAN SÖKA TILL POLISHÖGSKOLAN MED BÄTTRE BETYG MEN ATT EN KVINNA MED ETNISK HÄRKOMST FÅR PLATSEN FÖR ATT JAG HAR ETT SVENSKT EFTERNAMN! 

JÄVLA subba alltså, sånna som HON å hötorgsaporna häromdagen föder tyvärr fram SVERIGEDEMOKRATER i Sverige det är pga sånna som DOM som förstör för dom som sköter sig= mina vänner å deras vänner...

JÄVLA rövhål till människor.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0