Hurghada dag 1

25 Nov 2010

Klev upp 04.30 JIPPIE!

Blev inte direkt överlycklig då klockan ringde trots att jag visste vad som skulle hända...

Klev upp å väntade på att väninnan L skulle komma med sin ”svart taxi” = Volvo väninna direkt ;-)

Käkade risgrynsgröt till frukost å klädde sedan på oss och packade det sista....

Sedan åkte vi in till city för att hämta upp T och D sedan bar det av mot Arlanda.

Kl 09.05 skulle flyget gå vi va på Arlanda innan 7. JAAA vi gillar att vara i tid iallafall jag!

Ringde en massa hej då nu drar vi på semester samtal och sedan satte vi oss för att fika... Va in i taxfreen oxå å köpte min älskade parfym Elizabet Arden Provocative woman som dom slutat sälja nästan överallt inne i stan :-( MORR MIN favvoparfym juh....

Köpte även en påse Turkisk Peppar då jag känner mig själv å vet att NÅGON kommer att dö om ja inte får lakrits på 2 veckor.
Satte oss på planet å som vanligt är folk idioter å skall fumla å slöa för att få upp sin skit i överskåpen SHIT hur lång tid skall det ta!!! Fan upp med skiten snabbt å fixa senare då vi lyft!

 Bredvid mig satt ett gammalt par i 80 års åldern såååå söta å farbrorn hade samma förnamn som MIN älskade jag mös av att sitta å prata strunt med denna underbara gamla finska dam som hade MASSOR av glimten i ögat. Hon skulle platsa DIREKT i Pensionärsjävlar som sänds på TV-n.

 DOCK somnade hon å snarkade å slog till mig å störde lite men d va bara sött.

 Det som är MINDRE sött är människor som alltid skall ha med sina ungar ÖVERALLT.... USCH skulle vara så skönt om alla insåg hur bra det är att vara UTAN kidz man slipper dra med sig dom ÖVERALLT och om man nu PROMPT skall ha med sig dom så uppfostra dom för i helvete!

Flygresan gick dock skapligt trots alla småttingar DOCK va det ett värre problem att 2-4 gubbar luktade svett som vissa människor brukar göra dessa gubbar va svenne banan farbröder som rent ut sagt luktade som vissa somalier!

FYYYY fan va dom stank jag trodde jag skulle dö så jag passade på att fisa som FAAAN för det gjorde ingen skillnad ändå hehe.....!

När vi landade så insåg jag än en gång att vissa araber är FRUKTANSVÄRT outvecklade.... SHIIIT värsta kameljockeyserna måste jag ju säga.. fy faaaan vilken dålig kvinnosyn vissa har och framför allt,,,, om du jobbar med att stämpla pass å sätta in VISA i folks pass bete dig då för fan å kasta inte passen å va skiiitotålig då får ni för i helvete skylta bättre om hur man GÖR innan...

U-lands mentalitet brukar jag kalla sådant för alt hade inte denna gubbe fått ligga de närmsta månaderna för FRUSTRERAD va han av vad vet jag inte... dumma turister kanske ;-)

Sedan skulle vi ut därifrån och mot bussarna varav man kände sig som en skock med kor som vallades runt haha intressant känsla!

Vårt namn fanns självklart inte tillgängligt enkelt så det blev att leta i alla listorna intressant då våra 2 vänner knatade iväg till sin buss MUMMEL avis AB haha!

Till slut hittade vi vårat namn och tillhörande buss å satte oss på den å VÄNTADE igen...

JAG ÄR SÄMST I VÄRLDEN PÅ ATT VÄNTA!!!!

Suck å hungrig va VI båda.

Bussen rullade iväg och efter 10 minuter va vi på hotellet som är UNDERBART!

Så fiiint och mysigt, vi har markterass och SJÄLVKLART i närheten av barnpoolen å jag som ÄLSKAR BARN va MYSIGT ( ironin flödar över likt kokande vatten på en platta )

Detta hotell kan jua redan nu rekomendera! 

http://www.apollo.se/se/vart-vill-du-resa/afrika/egypten/hurghada/hurghada/accomodations/pages/arabiaazurresorts10w1011.aspx

Men men får se hur det känns imorgon då kidzen faktiskt kan bada där då alla pooler stänger vid 18.....

Efter att vi checkat in på hotellet å fått in väskorna gett portiern dricks så packade vi ur allt i alla skåp å lådor så vi fick undan våra resväskor å så att det blir en mera ”hemmakänsla” sedan bytte vi snabbt om å knatade ut.

Gick efter strandkanten ända ut på ”piren” såååå fint eller skall man kalla den sandbank kanske?

Sjukt underbart att gå tillsammmans i mörkret å bara se genom att lamporna lyser från palmerna och lyser ner i det kristallblåa vattnet. Såg en stor rör ”Dorisfisk” och massa andra i ljusglimtarna. Sedan inne i ”viken” mot hotellet så small det rätt så friskt i vattnet så dom firrarna va nog INTE så små ;-)

Vi hade iallafall tur då middagen inte serverades förräns kl 19 vilket va TUR som bara den då vi trodde vi va rökta GOOD FOR US!!!

Maten va sådär och tyvärr hatade T den lite för mycket så hon stackarn satt å käkade bröd lär hon inte överleva länge på :-(

Nu sitter man ju i sängen och skriver detta så det blir ju ”lite” ”CARRIE-varning” eller inte kanske men ändock. Det blir gjort får se om jag orkar varje kväll bara eller kanske enbart denna.

Nu är klockan 20 i Sverige i 21 här å med tanke på att flygplanspersonalen/kaptenen knappt höll käften ett skit på vägen ner hit så tänker jag å min älskade gå å knyta oss nu. PÖSS å godnatt Sverige!

 


Kommentarer
Postat av: Jeanette

"...om man nu PROMPT skall ha med sig dom så uppfostra dom för i helvete!"



Löööve u gumzan!



2010-12-11 @ 02:28:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0