Hurghada dag 3

Lördag 27.e

 Sov sådär eftersom jag vaknade innan 5 å va hungrig... SUCK....

Fick till slut upp mannen i mitt liv EFTER att jag hade duschat han är morgontröttare än tröttast!

På väg till frukosten hände det OTROLIGA!

Jag är ju en rätt så atrig liten sak så jag hälsar alltid alla jag möter: godmorgon OCH en av killarna som jobbar på hotellet sa GODDMORNING PRINCESS!!!!

TJOHO en av killarna här nere har fattat galoppen! WIIIIE glad som bara den!

Jag frågade dock min kärlek om jag hade hört rätt å han sa att jag hörde rätt HAHA underbart!

Stegade med glatta steg till frukosten å där KRYLLADE det av barn, SUCK jag som ville ha pannkis men alla barnen åt upp dom så jag blev utan NEDRANS!

 Efter frullen sprang vi nästan till hotellrummet för att hämta våra snorkelprylar å snart va vi i vattnet. Denna gång vågade jag följa med längre bort å sedan blev det lite solning av fläsket.

Då jag precis höll på att somna gott där i solen å bikinin NÄSTAN hade torkat sa kärleken att han skulle i plurret igen så jag stannade kvar. Dock direkt då han gick saknade jag honom så jag tassade efter vi dök ner igen å kom runt en kant varav en annan kille i vattnet vinkade varnande åt oss å pekade DÄR VA DEN, MEGAMURÄNAN Adolf! Å vart har man kameran då???!!!!

Jooo utan batterier på stranden FAAAAN.... Jag höll dock på att skita knäck då jag såg den för den va STOR å LÅNG typ 2 meter och väldigt grov å megaelak skalle.....!!!

Vägrar leta den mera IDAG haha i övermorgon skall vi försöka fota den :-)

Vore väldigt coolt att ta en bild på den.

 Börjar tröttna på stranblattarna oxå som trackasserar en hela tiden... FAN LÅT MIG VARA så kanske jag tittar på era löjliga aktiviteter sen,,,, när jag å kärleken vinner massa miljoner/miljarder på lotto då skall vi bygga ett eget hotell UTAN dom....

Jag dök ut lite för långt sista gången å tanklös som jag var så dök jag djupt ner mot ett rev å glömde tryckutjämna inte blev det bättre av att jag fick oi mig för mycket saltvatten så jag blev hysteriskt illamående,,,,

 Åt knappt nånting på lunchen :-(

 APELSIN är dock gott...

 Nu har jag skitit 2 ggr sista lasset va GRYMT äckligt så nu kanske det ger sig....

 Hela jag gungar.... vadå sjösjuk... Fyy fanken...

 Nepp nu är kl 14 å jag skall jag försöka sova en timme.. Vink så länge!

 Sov som en klubbad sälunge och vaknade av klockan, strax efter den ringde ringde telefonen jag å min kärlek tittade på varann å kollade på rumstelefonen... DEN RINGER mycket mysko tyckte vi men kärleken tog mod till sig å svarade. Det va T som ringde haha fan va töntiga vi är!

 Vi bestämde oss för att åka tillsammans in till gamla stan men först en snabbvisit till apollos kontor då betalningen inte gått igenom som den skulle.. IRRITERANDE så då fick man använda bankomaten på hotellet skrattade gott då killen som jobbade på BANKEN på hotellet vi bor på laddade den utan insynsskydd eller nånting TÄNK om Loomis el dylikt gjorde så i Sverige SHIT pommesfritt vilken hemsk tanke haha!

 Taxifärden till apollo gick galant bra kille som körde oss.

 Killen som körde oss därifrån mot marknades borde dock ha tagit fler körlektioner eller så är det så pass enkelt att jag HATAR att inte ha kontroll över hur bilen körs.... Jag är en BESTÄMD kvinna... jävla kamel jockey!

 I gamla stan ville jag slå ihjäl folk, jävla babbar!!! LUCKY MAN LUCKY MAN skrek dom åt min kärlek som bara blev svartare å svartare i blicken. Han som jag HATAR dessa APFASONER usch nu va jag stygg mot aporna... Förlåt Skansen!

 Vi skulle till en papyrusaffär där T och D hade beställt en fin inglasad tavla väl där fick försäljaren fixa en åt OSS oxå med våra namn DOCK utan inglasning, så det skulle ta 2-2,5 timme GLÖM att jag stannar i OLD TOWN så länge då skulle troligen jag å kärleken AVRÄTTA folk på stående fot!

 Jag HATAR verkligen människor....

 Snart är det dags att sova igen då vi skall upp kl 02 inatt eftersom bussen går kl 03 till Kairo. Klockan är 21 här nu... Natti natt så länge!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0